РЕНОМЕ-СМАРТ: ​трансформація банківських послуг в умовах глобального нестійкого середовища


головна.png

Гуляючи торговим центром можна зробити багато корисного, в тому числі вирішити свої фінансові справи. РЕНОМЕ СМАРТ у партнерстві з ПроКредит Банком стартанули з новітнім рішенням - безкасове відділення банку. Основою проекту є наші флагманські пристрої - Автоматизована Депозитна Машина та Поштомат, а також банкомати з функцією cash-in/cash-out. Усі процеси автоматизації та синхронізації налаштовано на нашому програмному забезпеченні TOMAS.

Новітні “офіси” з'явилися протягом березня 2021 року у торгових центрах “Аладін”, “Блокбастер”, “SkyMall”, “Retroville”. Дизайн відділень заслуговує окремої уваги та створює напрочуд комфортні умови клієнту у процесі обслуговування.

карта пнг.png

Відмінною особливістю нових відділень став «безкасовий» формат обслуговування, який прискорює процес надання клієнту банківських послуг. Замість кас - апсайклінгові банкомати, що дозволяють за один раз проводити операції зняття та внесення готівкових коштів. Депозитні сейфи для внесення готівки у великих сумах. Поштомат - де клієнт зможе отримати або надіслати усю необхідну кореспонденцію, тобто забезпечення процесу документообігу та видачі банківських карт. Окрім того, у відділенні можна буде оформити майже весь спектр банківських продуктів і сервісних послуг ПроКредит Банку.

2.jpg

Тенденція розвитку банків cashierless активно поширюється світом, це перш за все зумовлено тим, що користувачі все частіше віддають перевагу дистанційним сервісам або вибирають цифрові банки, в яких можливо керувати усім спектром послуг самостійно. Звісно, функціональні можливості безкасового відділення дещо відрізняються. В зонах самообслуговування клієнт зможе скористатися наступними послугами:

  1. Отримати онлайн відео консультацію з питань банківського обслуговування.
  2. Отримати банківську платіжну картку або довідку.
  3. Поповнити рахунки клієнтів ПроКредит Банк в національній та іноземній валюті.
  4. Отримати готівку в національній валюті.

Працюючи над новим форматом відділень, ми орієнтувались на створення позитивного клієнтського досвіду у кожній точці контакту. З одного боку, важливим було дотриматись усіх стандартів банківських процедур. З іншого, розробити максимально зручний для клієнта інструмент самообслуговування. Саме тому відділення передбачають зручну зону очікування та територію де розташовані пристрої самообслуговування.

Усі пристрої зручно інтегровані з АБС ПроКредит Банку за допомогою нашого програмного забезпечення TOMAS. Це дозволяє проводити усі операції онлайн та забезпечує миттєве зарахування коштів на рахунок клієнта. Ми розуміємо, що розвинені Зони 24/7 потрібні людям і бізнесу. РЕНОМЕ СМАРТ і надалі планує фокусуватися у цьому напрямку.” - говорить Максим Фаюк, комерційний директор РЕНОМЕ СМАРТ
Сьогодні, РЕНОМЕ СМАРТ разом з партнером, не просто розширює свою присутність у найбільших ТРЦ Києва, але й продовжує реформатувати мережу в напрямку "легких" безкасових офісів, де клієнт може максимально оперативно виконати банківські операції чи отримати всі необхідні консультації в рамках зон дистанційного обслуговування.



Максимально безготівковий розрахунок для клієнта, активне використання digital-каналів і перехід на цифровий рівень відносин - те, до чого прагнуть лідери сегменту. Новий формат відділень для ПроКредит - яскравий тому приклад.

Поділитися проектом